Holistische Energetische massage, speciaal voor vrouwen en kinderen.

 

 

Graag leg ik aan je uit wat deze massage inhoudt.

Wat is holistisch en wat is energetisch.
Holistisch komt van het Griekse woord “Holos” en dat betekent “volkomen of helemaal”
Energetisch is het afvoeren van de negatieve energieën.
Een holistisch energetische massage is er dus op gericht dat je een volledige ontspanningsmassage krijgt en waarbij ook alle negatieve energieën worden afgevoerd.

 

Deze massage werkt in op het hele lichaam. Het ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Bovendien voert het alle afvalstoffen via de lymfebanen af. Daarnaast wordt je bewust gemaakt van de positieve effecten van de chakra’s.

 

Je wordt je ervan bewust dat stress en angst de positieve stromingen in je lichaam blokkeren. Hierdoor raak je verkrampt en treden er energieblokkades op. Door een holistisch energetische massage toe te passen worden deze blokkades opgeheven waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten. Je ervaart zo’n holistisch energetische massage als een “wonder”

 

Ik gebruik speciale verwarmde olie, de sfeer waarin dit alles gebeurt is rustig en op de achtergrond klinkt een rustgevende muziek.

Tijdens de holistisch energetische massage ervaar je wat ontspannen is, doordat de massage rustig en langzaam uitgevoerd wordt. Massagegrepen worden afgewisseld met schuddingen (pulseren). Zowel de achterkant als de voorkant van het lichaam worden gemasseerd.

Ik werk van hoofd naar voeten toe. Zo zorgt de massage ervoor dat alle zenuwen en spieren van het lichaam zich kunnen ontspannen en alle afvalstoffen worden afgevoerd via de voeten.

Ook het teveel aan negatieve energie wordt afgevoerd via de voeten.

 

Deze massage is ook te boeken voor een half uur, in overleg wordt dan de achter- of voorkant van het lichaam gemasseerd.

 

Volg je hart

want dat klopt!