Intuïtieve energetische massage

 

 

Een intuïtieve energetische massage betekent masseren met de intuïtie en creativiteit.

Bij een intuïtieve energetische massage gaat het vooral over de kwaliteit van aanraking. Dat begint met de juiste houding en intentie van de masseuse.

Tijdens de massage worden de energetische massagetechnieken, intuïtie en creativiteit gebruikt om de massage vorm te geven.

Er wordt niet gewerkt volgens een plan of schema vanuit het hoofd zoals de standaard massages maar er wordt steeds bewust  geluisterd naar wat je wordt ingegeven in het contact met degene die gemasseerd wordt.

 

De massage werkt helend op de spieren, bloedcirculatie en organen, chakra’s en energiebanen.

 

Wanneer de energie in ons lichaam stagneert ontstaan er blokkades. Tijdens de intuïtieve energetische massage richt ik me op deze aanwezige energie, waarbij we het lichaam uitnodigen om de energie weer te laten stromen zodat de energieblokkades verminderen of verdwijnen. 

De combinatie van verschillende massagetechnieken zorgen ervoor dat de intuïtieve energetische massage als bijzonder, helend, warm en liefdevol wordt ervaren, hierdoor ontstaat er weer harmonie en rust in het lichaam en de geest.

Er wordt speciale verwarmde olie gebruikt, de sfeer waarin dit alles gebeurt is rustig en op de achtergrond klinkt rustgevende muziek.

 

Elke massage is anders.

Een telkens unieke afwisseling van licht en stevig masseren, van handen laten rusten, van vlotte en trage bewegingen, alles afgestemd op degene die gemasseerd wordt. 

Ook het teveel aan negatieve energie wordt afgevoerd via de voeten.

 

De helende kracht van een intuïtieve energetische massage:

*Nodigt uit tot een diepe meditatieve ontspanning.

*Laat de energie in het lichaam beter te stromen.

*Vitaliseert hierdoor het lichaam.

*Raakt je in je diepste kern.

*Werkt zowel op de lichaam als de geest.

*Is een krachtige en helende aanraking.

 

Deze massage is te boeken voor 30, 60 of 90 minuten.